Terug naar de natuur met onze diensten

  1. Home
  2.  » Terug naar de natuur met onze diensten

De manier waarop ons leven zich ontwikkelt in de huidige maatschappelijke tijd, leidt ertoe dat we steeds meer afstand nemen van de natuur en onze oorsprong. We luisteren niet meer naar het onverzadigbare verlangen om op avontuur te gaan en dingen te ontdekken. Met alle gevolgen van dien. Adam Adventure Coaching in Veenendaal is een organisatie die de natuur gebruikt om mensen opnieuw een avontuur aan te laten gaan en zichzelf te herontdekken. Lichaam, ziel en geest krijgen hierdoor een energie-impuls om weer vooruit te kunnen met het leven. We gebruiken de natuur als middel om processen bij de deelnemers in gang te zetten.

Terug naar de natuur en ermee vertrouwd raken

Adam biedt actieve programma’s aan om deelnemers opnieuw vertrouwd te maken met de natuur. Dit doen we door de vrije natuur op te zoeken en te gebruiken om vaardigheden aan te leren die jou als deelnemer sterker maken in het dagelijks leven. In tegenstelling tot andere coachingbedrijven gaan wij actief aan de slag met de deelnemers; ze komen letterlijk en figuurlijk in beweging. We trekken de natuur in, maken vuur en gaan op zoek naar de innerlijke oerkracht die een mens sterk maakt. Afhankelijk van het probleem ontwikkelen deelnemers door middel van onze programma’s en trajecten de volgende vaardigheden:

  • Zelfredzaamheid
  • Zelfvertrouwen
  • Sociale vaardigheden
  • Verantwoordelijkheid
  • Discipline en zelfbeheersing
  • Verborgen talent
  • Creatief denkvermogen

Diensten en doelgroepen

Terug naar de natuur met Adam. Dat is het uitgangspunt van onze diensten. Wij bereiken hiermee een breed publiek waaronder de welzijnsdienstverlening en het bedrijfsleven. In de welzijnsdienstverlening kunnen niet alle doelgroepen deelnemen aan onze activiteiten. Dit om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Wij bieden de volgende diensten voor doelgroepen in de welzijnsdienstverleningen en bedrijven:

Groeimomenten thuis

Deelnemers aan onze activiteiten staan onder supervisie van Adam. Als deelnemer krijg je na afloop van een bijeenkomst ook huiswerk mee. Dit is om het traject bewust of onbewust in je gedachten te houden tot de volgende sessie. Deze groeimomenten thuis zijn heel belangrijk voor jou als deelnemer en voor Adam. Wij kunnen hierdoor aan de hand van jouw groei tussentijds een programma aanpassen naar wat je op dat moment meer nodig hebt.

Wil je meer informatie over onze diensten of staat het antwoord op jouw vraag niet op deze website? Mail ons.

terug naar de natuur

Contact:
Jacob van Ruysdaelstraat 8-02
3904 XB  Veenendaal
info@adamadventurecoaching.nl

.
Telefoon 06-150 673 41
(Uitsluitend bereikbaar van
ma t/m do tussen 9.00 en 18.00 uur)

Copyright ©2020 Adam Adventure Coaching | Realisatie: DKGS Agency / SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning