Sociaal agogisch werk bij Adam Adventure Coaching

 1. Home
 2.  » Sociaal agogisch werk bij Adam

Adam in Veenendaal is een organisatie op het gebied van sociaal agogisch werk. Het bedrijf is opgericht in 2018. Eigenaresse Sevda van Barneveld is Sociaal pedagogisch hulpverlener en Creatief agogisch hulpverlener. Zij ontwikkelt unieke programma’s en trajecten op maat voor doelgroepen in de welzijnsdienstverlening en het bedrijfsleven. De natuur staat hierbij centraal. Mensen met specifieke hulpvragen leren weer zelfvertrouwen opbouwen, hun communicatietechnieken verbeteren en op tijd hun rust te nemen. Sociale verhoudingen zijn in onze trajecten van grote betekenis.

Missie van Adam Adventure Coaching 

Sociale verhoudingen zijn bij Adam een centraal begrip. Mensen die vallen onder de welzijnsdienstverlening reiken wij een traject op maat aan, gebaseerd op avontuur. Doelgroepen die vallen onder particulieren en bedrijven, krijgen een geheel ander passend, op avontuur gebaseerd programma. Deze programma’s en trajecten bestaan uit diverse onderdelen. Van survival en samenwerking tot en met opbouwen en reflecteren. Deze onderdelen ondersteunen de deelnemende groepen om groepsverhoudingen beter te kunnen begrijpen, herkennen en versterken. De sociale vaardigheden en zelfredzaamheid die Adam de deelnemers hiermee aanleert, werken positief door in hun eigen sociale omgeving, de werkvloer en de maatschappij.

Visie

Adam haalt deelnemers uit hun vertrouwde omgeving om door middel van natuur en survival hun eigen sociale kwaliteiten en vaardigheden te herkennen en te versterken. Hierdoor vormen zelfvertrouwen en groepsparticipatie een middel om doelen te behalen in het dagelijks leven.

Kwaliteiten van Adam

Adam stelt de natuur en het avontuur centraal binnen alle activiteiten. Wij brengen de mens weer terug naar de natuur om ziel en lichaam een energie-impuls te geven. Onze organisatie, de programma’s en de trajecten hebben de volgende positieve eigenschappen:

 • Activeren van jezelf, je ziel en terugkeer naar jezelf
 • Uniek in Nederland
 • Avontuurgericht
 • Voor balans met de natuur
 • Gebruik van diverse natuurelementen
 • Persoonsgerichte organisatie
 • Coaching op basis van gelijkwaardigheid
 • Laagdrempelig
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Hoge kwaliteit
sociaal agogisch werk, adam adventure coaching

Over Sevda van Barneveld

Sevda studeerde in september 2017 af als Sociaal pedagogisch hulpverlener aan de Hogeschool in Ede met als verbredingsminor Creatief agogisch hulpverlener. Hierin volgde ze verschillende lessen in de natuur. Omdat zij zelf in haar tienertijd actief was in de scouting, hadden deze lessen haar bijzondere interesse. Haar voorliefde voor de natuur is tot op de dag van vandaag gebleven. In haar werk ervaart ze nu dagelijks hoe krachtig de combinatie natuur en coaching kan zijn als ze zijn gericht op ‘doen’ en ‘actief laten ervaren’ in de natuur. Met name in de welzijnshulpverlening waar nog veel winst valt te behalen. Door toepassen van deze unieke methode zijn processen en resultaten duidelijker zichtbaar en komen ze sneller op gang.

Contact:
Jacob van Ruysdaelstraat 8-02
3904 XB  Veenendaal
info@adamadventurecoaching.nl

.
Telefoon 06-150 673 41
(Uitsluitend bereikbaar van
ma t/m do tussen 9.00 en 18.00 uur)

Copyright ©2020 Adam Adventure Coaching | Realisatie: DKGS Agency / SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning