Communicatieve vaardigheden en samenwerken

  1. Home
  2.  » Communicatieve vaardigheden en samenwerken

Teambuilding is niet alleen voor bedrijven waar het wat minder gaat. Communicatieve vaardigheden, samenwerken, binding en vertrouwen staan bij teambuilding centraal. Het beoogde resultaat hierbij is het behalen van de doelen van het bedrijf volgens een effectieve methode. Het is een manier van herontdekking en versterking. Er zijn veel outdoor organisaties die teambuilding aanbieden met vaak veel extreme buitenactiviteiten. Adam doet dit niet. Wij nemen juist meer uit minder.

Teamrollen communicatieve vaardigheden, samenwerken, binding en vertrouwen

Elk team op de werkvloer heeft diverse teamrollen. Op basis van deze rollen definieer je de kenmerken van een persoon. Bijvoorbeeld op een bepaalde positie, afdeling of vakgebied. Ook de persoonlijkheid van iemand speelt hierbij een belangrijke rol. Een goede taakverdeling is van groot belang binnen een bedrijf. Het vervult de behoefte aan evenwicht tussen de rollen en stabiliseert het team. Conflicten, besluitvorming en vaardigheden van het team hangen af van een zo verdeeld mogelijk evenwicht tussen rollen en taken. Ook presentaties van een afdeling spelen hierbij een grote rol. Adam in Veenendaal ontwikkelde hiervoor een speciaal programma.

Onze trajecten

Bedrijven en organisaties kunnen voor een teambuildingprogramma bij ons terecht met groepen van maximaal 25 personen. Tijdens het traject werken we vooral aan:

  • Communicatieve vaardigheden
  • Samenwerken
  • Bewustwording rolverdeling
  • Persoonlijke kwaliteiten

Inhoud bijeenkomsten

Tijdens het traject zetten de groepen een bivak op, maken vuur, gaan op hike, voeren een reddingsoperatie uit, gaan op jacht en koken in de buitenlucht.

Stuur ons een email om je groep aan te melden.

communicatieve vaardigheden, samenwerken

Contact:
Jacob van Ruysdaelstraat 8-02
3904 XB  Veenendaal
info@adamadventurecoaching.nl

.
Telefoon 06-150 673 41
(Uitsluitend bereikbaar van
ma t/m do tussen 9.00 en 18.00 uur)

Copyright ©2020 Adam Adventure Coaching | Realisatie: DKGS Agency / SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning